Söta som socker!

 

Jag kommer hem till Söderfors över julen, som alla andra år. Pappa hämtar mig, vi åker hem till mamma, precis som det brukar vara. Men! Denna gång när jag öppnar dörren till vårat hus, så är det inte min mamma som möter mig utan en fruktansvärt söt hundvalp! Jag frågar mamma om hon är hundvakt åt nån, hon svarar inte utan bara ler och så rätt vad det är slirar en till hundvalp runt hörner rätt upp i min famn.. Vad är nu detta? Då brister mamma och pappa ut: vi har skaffat hund! Oh jesus, dom har alltså tre dagar innan gått och införskaffat två underbart lurviga och söta dvärgpudlar!

Min kära mor hade sett en annons i tidningen i lördags (hon har velat skaffa hund sedan våran förra gick bort vilket är 13 år sedan, men min far har varit liite motsträvig) och ropat på pappa: "Ska vi köpa en hund idag? Det är två hundvalpar till salu.."
Till hennes förvåning säger pappa då: "Ska vi skaffa hund igen så ska vi ha två stycken så dom inte känner sig ensamma".
Sagt och gjort, dom for iväg till hundägaren och satt och pratade med henne, tre timmar senare var dom hundägare till två sjukt söta hundvalpar. Och jag tror att det är det bästa dom har gjort på länge, det va längesen jag såg mina föräldrar så här engagerade i något! Och det va längesen det va så här mycket liv och väsen här hemma och jag bara älskart!
Två systrar från samma kull, den som är "äldst" gillar att mysa och sova, och lillesyrran gillar att göra sånt som det inte borde. Underbart.

 Pixie och Polly.
(Min mamma och pappa tycker det är jättebra namn...)

Jag kommer sakna dessa två..
Jag är en hundmänniska. Katter gillar inte mig och jag gillar inte dom.
Nä, nu busas det där nere så jag måste hänga på! Här ska inte missas nåt!

Tata!


Cam!


Det skulle h varit den 11/11 men den 12/12  kom hon till världen. Hon är min storesyrra, och jag är mycket glad över detta faktum.



 
Så grattis!
Nu ska jag gå och sova efter en hård natt fylld av rosévin.

Tata!

Den här killen


Den här killen...han tycker att han ska få vara med på bild i min blogg.
Och det tycker jag med, för han är det bästa som finns.


Bilden är från i somras utan för "Dödsboet" i Vimmerby, precis innan ALV bestämde sig för att klippa av håret och färga det mörkt inför hans roll..
Fin kille liksom.

Nu snöar det banne mig ute! Mysigt. Många är på julmarknad på Liseberg, extra mysigt för dom med lite snö för en gångs skull. Men jag har ont i halsen..så jag är tydligen hemma och bloggar istället.
Rätt mysigt att blogga när det snöar ute också.

Anna-lill, kära vän, jag kommer hem till jul! (är det en Peter Jöback låt månne?)
Då måtte vi väl ändå lyckas att träffas!

Tata!

december


Bloggvärlden måste ha gråtit floder pga min frånvaro. Men misströsta icke, nu kommer ett par rader!
Underligt att just jag har en liten blogg, jag som inte ens kan skriva en status på facebook utan att tycka det känns pretto och utlämnande..I och för sig har jag typ aldrig berättat för nån att jag har en blogg..underligt även det. men jag gillar att ha det så.

Lever ett liv som känns väldigt rutinmässigt och rätt tråkigt, men efter jul blir det annat!
3 dagar i veckan på dagis, räcker gott o väl. Beundrar heltidsfröknar, herregud. 
Idag va det lussefirande, jag missade själva tåget men när jag kom va dagis fullt av tärnor, pepparkaksgubbar och tomtar. Fantastiskt sött. En tjej va stjärngosse, cool tjej liksom. När hon kommer till dagis är hon antingen Birk eller Robin Hood. Hennes bästis är Ronja eller Marion. Idag kom "Marion" till mig storgråtandes, efter lite hulkande och lirkande visade det sig att hennes Robin hade kysst en annan tjej på dagis. Stackarn, hon grät i en timme. Lilla hjärtat, vänta bara till du blir tonåring, då börjas det på riktigt...
Det är inte utan att man känner sig som Aschberg i grannfejden åtminstone en gång per arbetsdag.

Jag hade hemskt gärna flytt från tristessen i Gbg, tagit en vecka på något soligt ställe eller ett besök hon syrran i New York..men det finns varken pengar eller tid, men i april kanske!
Bättre sent än aldrig.
Hatar denna melankoli-depp som ger sig till känna. Men det är bara att spänna sig (citat från pappa ulf) så blir det snart bättre!


Nu ska jag på återträff med ALV, det ska bli trevligt.

Tata!

RSS 2.0