Fin-besök!


Snart ska jag knata iväg till centralstation och möta upp Lina och Tyson!
Det ska bli såå mysigt att ha dom här i några dagar.
Hur vi ska få plats utan att bli lite tokiga vet jag inte..Tyson kommer få fnatt på mina 17 kvadrat.
Men finns det hjärterum finns det stjärterum!
 
Nån som såg programmet om pony-play igår? Herregud, så sjukt. Det är väl bara jag som tillåter mig själv att få kolla på fulkultur som outsiders.. Kanske lina med förstås.
progammet handlade om människor som gick igång på att flickvännen klädde ut sig till häst, och gick in i rollen som häst.. Det handlade om ett lagom skrämmande svenskt par, en 42 årig man och en 20-årig tjej, som åkte till usa, till en ranch, där hon fick vara häst hela tiden, o han hennes skötare..Hon fick hålla i en svans o ha ett träns på sig, och han typ ledde runt henne och sa "good girl" och gav henne små äppelbitar. Sen satte dom på henne en kärra, så körde han runt med hennne. sen fick hon stå i en spilta och vara som en häst. Inget "egentligt snusk", men det blev rätt creepy när man visste att dom gick igång på det...
Är det jag som är pryd eller?
Jag satt och gapade programmet igenom,  men jag bytte inte kanal, alldeles för sjukt för inte se hela!
Jag längtar redan till nästa veckas program, vem vet vad för skoj det handlar om då..


Tata!

Fredag


Att kolla på guldbagge-galan, är lika med att av misstag råka blanda ut sitt kaffe med saltvatten. Jag vete fan vad det är men jag blir helt sjukt rörd av precis allt! Det bara rinner...o så kommer det upp minnesbilder på johanna sällström och bergman, o då rinner det ännu mer.
O jag har ju inte sett nån av filmerna, jag har ju inte gått på bio på ett år typ. Det får det väl bli ändring på. Så att jag har en anledning att hålla på att bli så här rörd nästa guldbagge-gala. Eller så ror man hem en bagge nästan år kanske? Mowahahaha. det skulle se ut.

Det är en skit-dag, minst sagt. Det bara regnar o regnar och grått och trist, och inne i huvudet är det rätt grått och trist med tyvärr. Men om man inte har såna här dagar, så kan man inte uppskatta dom dagar då man tycker det är bra ändå. Så jag försöker se ljust på saken.

Men snart bär det av på turne två veckor, sen hem och packa om väskan, sen bär det av mot Thailand! Det kommer bli gött, jag ser fram emot båda sakerna.
Gött..jag ska bli så bruuuun. jag känner mig som fjorton igen (det gör jag iof sig ofta, senast jag va full och blev jobbigt ärlig tex), när man kommer hem från en resa så vill man ju att det ska synas! O dricka drinkar vid poolen ska jag göra, ständigt lite salongsberusad. och bara äta frukt, så jag är skit smal när jag kommer hem med. Ok, jag driver liite med mig själv.

Allt gott till alla godingar!

Göteborg och Heath


Heath Ledger är död. Så otroligt tråkigt och tragiskt!! Jag kan inte fatta. Han va grym, grym, grym.
Fy satan så hemskt.

Annars så har jag haft en underbar helg med underbara Anna-lill! Väldigt roligt att träffa Joel med, han hade jag inte träffat sen gymnasiet, och det är väl si så där 100 år sedan? Och Johannes, icke att förglömma, allför sällan..
Vi tillbringade nätterna med att springa runt och leta efter bra ställen att slå sig ner och dricka öl och dylikt..visade sig vara krångligare än man anat.. men det blev väl ok till slut ändå..eller nåt?
Och efter regn och storm så fick vi sol! Tänk vad sol kan göra! Det spritter till lite i kroppen tycker jag allt.
Det blev lite skicklig shopping, lite kladdkaka, lite promenix. Gött.
Jag ska starta en kampanj, "Anna-lill till Göteborg" ska den heta, och summan av kardemumman är att Anna-lill flyttar hit. Ok? Nån gång? kanske?
Eller att vi jobbar ihop nån gång? Är det för mycket begärt av kultur-sverige? ha? tss..
Härligt va det iaf att vara omringad av goda vänner!
Jag har försökt att ladda upp bilder, har ju så många fina! men det GÅR inte! jag blir tokig. Liik, help me?
Jag ska lägga upp dom på fejjan, så kan man titta där.

Igår va också en fin dag. drack te hos en vän, sen promenad i solen i slottsskogen, sen vidare till en annan goding och lagade middag och fika. Spontan-häng, det bästa! mer sånt, bitte.

En tanke åt heath Ledger.

Tata!

Sömnproblem..


Nu är man götelaborgare igen då..
kom med tåget igår, sen skulle jag gått på teater och tittat på Johannes, men den planen gick i kras. Tråkigt. Men det blev Dirty Dancing och pizza med Erika istället.
Hallå, Dirty Dancing...det va imma på mitt fönster när filmen va klar. Vi skrattade, fick tupp-skinn, och grät några tårar. Va är det med den, egentligen halv-kassa filmen, som är så otroligt bra? I love, love, love it.

Sen satt vi och pratade om ALV i ett bra tag, usch, nu är man så där sjukt nervös igen. Ska man få jobb? Ska man bli petad? Hemskt, är vad det är! Och imorn är det audition i Sthlm.. sen sätts rollerna. Pick me!
Smack my ass and call me Judy.

Sen blev det dags att sova.. Sova är inget som funkar särskilt bra för mig. När man lägger sig och släcker lampan, det är då alla jobbiga jäkla tankar kommer.. jag somnar nästan aldrig före 3. Och jag försöker att koppla bort, verkligen. Jag försöker tänka på helt neutrala saker som inte alls har nåt med mig att göra, eller nån jag känner. Dom senaste nätterna har jag legat och tänkt på hur man skulle kunna styla om "Bonde söker fru - Lena", hon som målbrotts-Fredrik hade på sin gård. Sjukt, jag vet. Jag ligger och tänker på i vilken hårfärg hon skulle passa bäst i, vilket smink, vilka kläder... Sjukt, sjukt. Men det hjälper faktiskt! Bättre än att räkna får iaf... Jag är nog väldigt understimulerad. Jag måste skaffa ett jobb! Men först måste jag i väg på Mumin-turnen. Sen...

Idag komemr iaf Anna-lill! Pratade just med Emmelie och hon va sjuk stackaren, så hon stannar hemma. Tråkigt!
Men jag ser verkligen fram emot Anna-lill! Prat, vin, kaffe, kladdkaka på kringlan.. bra för själen!

Tata!




Olsen-tvilling och annat


I natt go vänner, så drömde jag underligt.
Jag va fast i en labyrint av sten..inte så konstigt.
Men sen så hittar jag en medvetslös "Olsen-tvilling" (den lite vettigare av dom, hon som inte legat på rehab), och jag va tvungen att slänga upp den här lilla tvillingen på min axel och springa runt och försöka hitta ut.
Jag hittade aldrig ut. O vid ett tillfälla la jag ner henne för att vila, och då såg jag att Olsen-tvillingen hade blivit Anna-lills kusin Sofie. Eller en blandning av dom båda. jaja, sen slängde jag upp henne igen och fortsatte springa. Detta pågick i en evighet..inget mer. Jag va helt slut när jag vaknade. Undrar vad det betydde? Att jag måste ta hand om folk som behöver hjälp? Då tycker jag att Olsen-tvillingen skulle kunna se det som en fair deal att betala min hyra en månad eller nåt, som tack för min heroiska insats? Nån som har hennes nr? 



Annars är jag hemma i southriver nu, i ett par dagar. Känns skönt. Jag trodde jag hade varit himla duktig och ändå varit i Göteborg länge, och att jag förtjänade att åka på "vil-paus", men när jag tänker efter så va jag bara i Gbg i en vecka... Usch så dåligt! känns som det va en evighet..bådar inte bra! Men jag försöker tänka positivt och inte slå på mig själv. Jag har ju ändå för guds skull klarat av att skaffa en lägenhet. Inte illa pinkat. Men faaan, det är svårt att inte slå på sig själv. Hur kan det vara svårt? Om det är nån man borde tycka det vore lätt att inte ge sig på, så borde det väl vara en själv ändå? Äh, så är det iaf. Pepp, pepp, pepp.

Emmelie och Anna-lill kommer ner till helgen, och då ska vi tränga ihop oss på mina 17 kvadrat, det blir mysigt!

Nu är tid hög tid för ett Seinfeldt-avsnitt!

Puss på er alla godingar!!
Tata!

Göteborg


Nu sitter jag i mitt fönster, jag har ett sånt här lyxfönster som man kan sitta i, tom bekvämt! Jag har en latte bredvid mig, laptopen i knät.. det är ju inte utan att man känner sig som Carrie i egen hög person! utan ciggen då. tyvärr är ju den lite pricken över i:et kan man tycka.

Har varit här i Göteborg i 4 dagar nu, och se på fan, jag är inte en blöt pöl! Med vissa undantagstillfällen. Jag har varit social o bra. Bättre än ni kan ana.. Heja Line! haha.

Jag får lust att berätta om min tågresa..
när jag åkte i fredags o satt på upptåget mot uppsala, så dimper det ner en 17-årig dalkulla mitt emot mig som tycker att vi i princip själsfränder eftersom vi båda har resväskor med oss. Det hela artade sig så att jag fick höra ALLT om hennes liv.
Hennes föräldrar skilde sig när hon va 18 månader gammal. Hon drack en halv flaska sprit första gången hon blev full. Hennes första kille tomas som bodde i tierp (som hade en dyr tv), att hon fått en 17 tums dator av sin farmor o farfar, att hon hade tjänat nästan 5000 kr på sina sommar jobb, att har IG i engeska, att hon pluggar hotell restaurang men ska bli advokat (måste bara plugga upp sitt IG först)...osv osv.... Jag blev jättenervös att hon skulle be om mitt mobilnr och komma o hälsa på mig i Göteborg (hon ääälskade gbg), men icke! Hon sa inte ens hejdå! Hon tog sin resväska och kilade i väg snabbt som ögat..då blev jag lite snopen och kände mig på snudd till utnyttjad! =) Hoppas hon har det bra uppe i leksand, med sin hyra på 1778 kr, och att hon klarar engelskan. Roligt med folk. speciellt folk som inte har spärrar.
Jag har sjukt mycket spärrar. Jag är så mesig! Idag va det en tjej som gick före mig i kön inne på Indiska, och jag sa inte till! typiskt mig. så jäkla svensk så det inte är klokt... Jag blev ändå irriterad och gick till en annan kö. suck.

Imorrn ska det bli nypremiär på sats sportsclub! yoga 12.00. Nu ska det tränas så det står härliga till! eller nåt.


Det nya året har börjat rätt bra. Hoppas det är lika för er andra!

Tata!

RSS 2.0