Seven Pounds


Jag och Johan såg Seven Pounds i dag, en film med Will Smith och Rosario Dawson.
Jag började snyfta lite smått ungefär 20 minuter in i filmen, sen så grät jag, och grät och grät och grät.
Väldigt fin och en "ont i hjärtat film". Jag brukar alltid undvika drama, har gjort det de senaste åren för jag vet hur påverkad jag blir. Men idag va det både jobbigt och skönt med ett saftigt drama. Trots att jag började snyfta över några saker på bussen på väg hem (en hund vars ägare va lite elak, och en söt lite bortkommen fin familj som hade klätt upp sig och skulle nog ut och äta eller nåt bland annant...), så är jag glad att jag såg den.
 




Grymma skådespelare.

Nu sitter jag på guldheden och har blivit tillsagd att inte gå ut, pga idioter som härjar.
Jag som hade tänkt mig en lång promenad med sommarpratare i ipoden.
Tur att jag har fett god glass hemma.

Tata!

Pyjamas!


Efter en avklarad trevlig arbetsdag, sitter jag hemma i soffan med sushi från favoritstället i magen, med ett stort fluffigt duntäcke runt mig och min nyshoppade pyjamas på kroppen, och tycker att jag har det lite mysigt. Lite ensamt är det ändå. Jag kan tycka att en 180 säng gör sig bäst när man har sovsällskap. Jag längtar tills den fylls upp snart. 
 
Har just tittat på lyxfällan och fick ont i hjärtat av killen det handlade om, han tog sms-lån för att kunna bjuda sina vänner på krogen. Stackars krake. Sen tvingades han att berätta för sina vänner att han inte hade några pengar, bara skyhöga skulder. Sen slutade allt bra, och han va lycklig för hans vänner tydligen älskade honom fast han inte bjöd dom på allt. Det va ju fint.

Tata!

RSS 2.0