snart slut..


Nu är det inte lång tid kvar nere här, typ två veckor.. Det har gått så otroligt fort, man slutar aldrig förvånas över detta faktum.
Ikväll är det brännbollsturnering, men jag är så sjukt trött, så jag sitter hemma och bara är. Skönt.
Kära mor och far va här förra veckan, tyvärr va jag sjuk så jag orkade inte hitta på så mycket på kvällarna, men nog fan va det härligt ändå! Sen va fina Sara här en liten kortis på väg hem från Gotland, men nu är det nog slutbesökt här för min del! Om det inte kommer nån i september förstås, det är man välkommen att göra.

Förövrigt så säger mitt horoskop, jag är skorpion, att vi bör jobba inom, håll i er nu, grav-industrin. Där ser man, jag är tydligen helt inne på fel bana. Skönt att man slipper fundera mer på det då.


 
 Tjusig värre.


Tata!

Kostigen 8


Idag är jag ledig..
Kommer väl till pass, jag va så trött min sista arbetsdag att jag började svamla i scenerna och blanda ihop Emil och Ida osv.. Scenprogrammet tog musten ut mig, hade inte orkat en minut till.
Så det är nog tur för parken att jag är borta två dagar.
Idag har jag tvättat, städat, tittat på film, ätit bullar, satt upp en härlig bild på David Duchovny (arkiv x) där han ligger naken med en tekopp på ballen, spelat tutt-memo, haft hemma-spa med fotvård och ansiktsbehandling, och allt detta alldeles ensammen! Det är sjukt olikt mig, så jag klappar mig själv på axeln.
Men klockan är bara halv tre..och nu är jag sjukt rastlös.
Vad som händer ikväll vete fan. Nåt kul kan man hoppas, men det regnar och alla är nog lika trötta som jag, så det kankse blir så att man får öva på att vara hemma på Kostigen ikväll med. Nu har jag en David med tekopp att titta på när det kniper!
Ska hem till kära E och repa lite vid sju, alltid flott för själen att träffa henne!

Här om dagen pratade jag med gotlänningen, det gjorde mig gott. Tänk att jag inte pratat med henne tidigare.. jag som blev så glad av att höra hennes röst, ibland fattar jag inte hur hjärnan funkar. Love love love you.

                                

                                                                      Mina fina katthults-barn.

                                 

                                                                           En mycket god vän.


                                 

                                                                       Hemma i Mörbylånga..



                                                                Puss!

Tata!

RSS 2.0