Moster och Mr Chubba Whabba!

Nu har hon åkt! Efter nio dagars besök, och jisses vad tomt det blev! Hoppas hon kommer tillbaka snart. Hon ska ju bara till Sthlm, Söderfors, calfornien och new york först...
Harry blev dö-förälskad. Såklart han blev.


Våfflan!


Gott liv!

Pappa fyllde 65 vackra i tisdags, detta firades med ett Göteborgsbesök på fint hotell med mamma! Syrran kom långväga ända från new york för att gratta (mest för att pussa på Harry förstås...)! Föräldrarna for hem efter några fina dagar med syrran, Johan, mig och Harry, men new york får vänta för syrran bor nu på en madrass i vårt vardagsrum, mycket angenämt.
Dagen efter pappas 65-års dag, passade min kära vapendragare Anns-Lill på att fylla 30 bast! Jag hoppas sannerligen hon blev firad med pompa och ståt i Stockholm!
Solen skiner och livet känns härligt! Även om ett tandläkarbesök skuggade lite, och liiite mer sömn står högt upp på min önskelista..


Harry!

Han tittade ut till slut!
Våran Harry. 21 dagar över tiden, utan igångsättning, han vet sannerligen hur man håller mor och far på halster..
Och han blev ett februaribarn, nåt vi inte alls tänkt skulle kunna ske, men så blev det! 1feb, 120201-0110.
Harry är cool, dundersöt, mjuk och mullig som en riktigt bulle, har ett humör efter mor sin, samt mors mun och fars bekymmersrynkor. Och vi är upp över öronen förälskade i detta gossebarn!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/380155/images/2012/pic_192667628.jpg" class="image">


RSS 2.0