the bitch is back..


Herrejäklar, det här va inte igår. Hur gör man nu igen?
Reclaimar bloggen.
Vilken sommar...fantastisk på många sätt.
Men på vissa.. lång historia kort : Jag har tappat respekten helt för vissa människor, en som jag hade stor respekt för och en som jag trodde jag skulle kunna få respekt för. Jag sörjer ingen av dom, är bara förbluffad över hur jävla respektlöst man kan bete sig. Och det sätter vissa ärr.
Som tur är finns det även fantastiska människor här, och utanför denna bubbla, och jag är även förbluffad över hur underbara mina vänner är! Jag önskar jag kunde tacka alla genom att bjuda dom på en lyx-resa till Bahamas eller nåt.. Om jag blir sjukt rik någon gång (är skådespelare..) så lovar jag att göra det!

Jobbet går som en dans för det mesta, och är för det mesta riktigt jäkla kul. Det är härligt. Idag blev klart att jag ska göra Lina på september-jobbet, det blir fint som snus det.
Har varit iväg till Öland på en tripp med c-laget, sol bad, picknick, rödvin, inte fy skam.
Ska verkligen försöka åka till gotland där min solstråle i livet som jag saknar varje dag, ska försöka hitta något bra tillfälle.
Annars är det lite grill, lite lost, lite volley, lite mys...lite det ena med andra, och på ett plan mår jag bättre än på länge. Jag slipper vissa tankar som tyngt ner mig så jävla länge, tankar som inte alls jag förtjänar, och det är ett plus.
Och även om jag varit nere på botten, så säger mina nära att jag har förändrats till det bättre, och det tänker jag på i mina dystra stunder. Det får jag väl tacka dig för din jävla idiot.
Ingen ska få sätta sig på mig igen. Jag har fått nog av det.

Jahapp..

Jag skriver väl som jag brukar,

Tata!

Å så bjuder jag på en rolig bild.



RSS 2.0