Hallå vår, hör du mig?

Jag längtar till våren..Det är på riktigt.
Jag kan inte hålla inne med det mer. Visst, det är underbart att det är snö och inte slask och att det ligger snö ute så det lyser upp, och gud så härligt för alla barn att få leka ute i snön, särskilt nu när det är sportlov och fan och hans moster.
Men nu får det vara nog! Jag är inte van att ha ett så här vintrigt göteborg.
Jag är van att åka hem till mina föräldrar i Söderfors och bli matad med snö. Sen är det lite trist i göteborg kanske, men det gör inget! För våren kommer mycket snabbare då.
Nu kanske jag är lite väl optimistisk som tror att det är dax för vår nu..men snart så? 
Lite vår bara? Ett litet smakprov? För mycket begärt?
 
Förra året vid den här tiden va min lägenhet fullproppad med fina blommor. Det va blommor överallt, tom i badrummet. Det va tider det! Kanske därför jag minns att det va vår så tidigt förra året...
Den underbara floristen kommer tillbaka till göteborg, underbart! Men då kommer hon antagligen smycka sin egen lägenhet istället för min. Typiskt. 
Jag är stressad, för jag vill inte lämna göteborg innan våren kommer till staden. 
Det är där skon klämmer. Äh, den kommer snart. Ta det luuugnt line.

Tata

Skitmorgon

Jag kunde inte sova somna inatt som vanligt. Dels på grund av tjafs i min egen lägenhet och dels på grund av att grannen övanför hade fest. När klockan va tre så var det fortfarande fest. Till slut somnar jag. När klockan slår sju så väcks jag av att grannen ovanför mig kräks ungefär 10 gånger på rad. Som grädde på moset får jag även höra att jag är töntig. Bättre mornar sökes! Rätt åt min granne, må det vara en blandning av bakfylla och vinterkräksjukan som slagit klorna i honom. Han är ingen önskvärd granne vill jag faktiskt kunna påstå utan att känna mig hemsk. Denna granne är en granne som ofta skriker könsord och svordomar om nätterna. När man då plussar på att han har fest till tre på natten en torsdag, för att sen väcka mig med kräkljud, ja då kan han gärna få kräkas hela dagen idag som ett straff. Nu är jag gräsänkling i över en vecka, lite synd att hejdåandet blev av det tristare slaget. Nu ska jag försöka somna om innan grannen kommer igång med nästa lass, hua... Sen när jag vaknar så känns nog allt lite bättre. Då ska jag dricka kaffe och pussla. Mmm....

Det gick...

Jaha...det gick. Fast det ser visst ut som skit, en enda röra av bokstäver..men det får det va värt!

Bloggblogg

Nu provar vi detta..Efter lite hjälp av en reko iPhone-kille så har jag nog lärt mig hur man gör... Jag har ju en ny asball iPhone, och jag kan ju i ärlighetens namn säga att jag egentligen inte bör ha en telefon av denna kaliber, då jag endast facebookar och spelar 4 i rad på den.. Den kan tydligen så mycket mer! Musik, SMS, telefonsamtal osv.. Äh, det kommer, det kommer! I skrivande stund så dristar mig ju iaf till att försöka blogga från den, det kunde man verkligen inte göra på min forna telefon. Nu kommer följande: Uppdatering av livet! Jag har köpt ett pussel, och jag har redan lagt ramen istället för att gå och lägga mig. Pussel ligger mig tydligen mycket varmt om hjärtat och jag råder de flesta jag stöter på att genast inhandla ett. Och inget fjolligt landskapspussel utan ett fånigt härligt med tecknade tjocka figurer som fåniga saker! Annars spelar jag mordgåta i Varberg, med ett mycket trevligt gäng, där tom kocken börjar smälta lite inför allas våran oslagbara charm (särskilt ovanstånde reko iPhone-kille). Vi spelar och spelar och åker en jäkla massa bil, där jag är den som vill leka bil-lekar, men tyvärr är den som förlorar om jag vill får min vilja igenom. Sen har jag storslagna planer på att fly ifrån denna totala vinter som kramar musten ur oss. Jag tänker mig att jag övertalar min kille och vi drar till Thailand. Vore det inte fantastiskt så säg?! Men jag är medveten om att detta kan bli svårt att genomföra på många sätt och vis. Men detta ska självklart undersökas in i det sista. Jaha, sen va det visst dax igen. För sjätte sommaren i rad så tar jag mitt pick och pack och styr kosan mot Vimmerby. En massa roliga saker att repa in och sen förhoppningsvis lyckas utföra dessa bra under sommaren. Ska bli kul. Ett år som blir väldigt annorlunda och det finns mycket som gör mig nervös. Men det måste bli bra! Jag har ju haft mina, utan tvekan, hittills, svåraste tider i livet där nere, men ändå så är det så mycket annat bra och roligt som hänt där, att det svåra inte spelar så stor roll. Vilket är mycket skönt! Det blir bra. Jag gillar ju Astrid liksom. Nu är det nåt jäkligt b på teven, det måste betyda att det är dax för bingen. Om detta inlägg kajkar upp sig nu, så kommer jag att gråta en skvätt tror jag. Vi försöker väl iaf. Nattnatt!

RSS 2.0