keso


Det började så bra. Jag fick ett ryck, kände mig pepp på att städa, rensa, plocka, sortera, diska och rensa ut gammal mat från kylen (eller mat som jag fått för mig är gammal).
Mot kylen. Första varan som blir utröstad är keson. Men eftersom jag inte ens gillar att hålla i mat som är gammal så håller jag den i fingerspetsarna. Tappar den givetvis på golvet. Keso i hallen, i köket och i ventilen på frysen. Jag torkar upp keson, försöker pilla bort keso från ventilen med en gaffel, funkar sådär. Slö som jag är så slänger jag keson i slasken i stället för i soporna. Keson täpper igen slasken. Jag blir förbannad och lämnar keson så. Sen ska jag göra rent på golvet, men hittar bara fönsterputs. Sprutar lite fönsterputs, och torkar.
Och tycker otroligt synd om mig själv, och känner mig fruktansvärt och orimligt otursförföljd, nästan så att tårarna kommer.
Så här när jag har lugnat ner mig kan jag tycka att jag överreagerde lite. Så där får man legitimt reagera när man har pms, men inte annars.
Den gamla maten står kvar i kylen. All disk och keson är kvar. Inte har jag rensat ut några kläder, inte har jag sorterat bland mina viktiga papper. Tvätttiden hoppade jag över. Jag lagade ingen mat, utan åt mackor.
Allt för den förjordade kesons skull.

Kommentarer
Postat av: Sara Persson

Hihi.. ser dig framför mig Line!! Måste ändå få le lite över det... Men du får nog ett nytt ryck snart igen och kanske använda handskar då ;-)

2009-04-03 @ 08:43:01
URL: http://ulfsdotter.blogspot.com
Postat av: Erika

Jag vet hur det känns. Min hoprörda men ännu inte mixade smoothie äcklade ner hela mitt kök häromdagen. Sen blev mitt hem ett bombnedslag. En nedåtgående spiral, känns mycket tråkigt. Och jag har fortfarande lite yoghurt på en av kökslådorna.

2009-04-03 @ 11:58:43
URL: http://anjaerika.blogg.se/
Postat av: Sandra

Oj, vad jag känner igen mig i det där!

2009-04-05 @ 12:12:04
URL: http://sandra-danielsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0