Draaamatik..


Hittade just den här bilden.
Här är det dramatik vill jag lova..
Junibacken.. Den svarta stämningen osar mellan Alva och Farbror Nilsson..
Ooohh..

image20

Observera den lilla lilla dörren in till lugnet som Nilsson ska krypa in i när vi stirrat klart på varandra. Respekt.
I like!

Ha det ljuvligt!

Mumin!


Våra bästa år har ballat ur.

Ännu en dag startar i fönstret.. flera decimeter snö utanför.. och jag kan inte bestämma mig för om jag vill ligga under en filt hela dan och vänta in våren eller om jag vill ut i snön. Man får se.

Tänkte slänga fram lite bilder ur bakfickan..

                                                                                      


                 


Sådär! Lite muminbilder vill jag ha här. 
Nu är jag lite nöjdare med dagen! 

/Den oövervinnerligt flitige                                      


Jag har tråkigt...


Jag sitter i mitt fina fönster..blickar ut..och har tråååkigt! kl är rätt tidigt..och jag sitter och väntar på att det ska hända nåt..
Så jag fördriver tiden med den här rätt så tråkiga listan, bara för att underhålla mig själv ett slag..
 
Väder utanför ditt fönster: Det ligger snö på marken.. lite sol, lite moln, rätt trevligt. 

Lyssnar på just nu: Hittade Nicolai Dungers skiva i min röra för nån dag sen, så nu spelas "White wild horses" flitigt, den är så vacker så det gör ont.

I går gick du och la dig: Klockan 23.00 typ, och somnade omgående..efter en rejäl bakfylla fanns inte annat att göra.

I dag vaknade du: 08.20, pigg som en mört!

Vad har du på dig: Mjukisbraller, raggsockor, tisha, och stor varm kofta!

Senaste som ringde dig: Lyttkens

Som du ringde: Hm..Ringde några på fyllan tyvärr.. Ska ringa Lina så snart kl blir lite mer!

Senaste som skickade dig sms: Det va nog Daniel..som undrade vad jag skrivit i dom otydliga sms jag slängt iväg...

Senaste som du skickade till: Cajsa

Senaste vän du addade på Facebook: Josefin som ska jobba på ALV med mig i sommar

Som addade dig: Hannah, en annan ny ALV:are

Senaste person som mailade dig: Gudars..det finns inte många som mailar mig om man bortser från alla facebook-grejer.. Det va nog Pålle som mailade mumin-recensioner för några veckor sen!

Sista hemsida du besökte/läste: Tittar alltid på Anna-lills blogg!

Ska/har gjort/göra idag: Ätit macka med räkost och gurka, druckit två koppar kaffe från min nya bryggare..kollat facebook, läst bloggar... Sen ska jag..hm.. göra nåt lite mer aktivt! Den som lever får se.. Jag ska kolla på "So you think you can dance" kl åtta ikväll iaf! för det är ju så aktivt.. Promenera! det ska jag göra! Snart..ska bara...

Bra eller dålig dag idag: Svårt att säga nu.. men det ska bli en bra dag, det ska jag se till!

Jaha..det var det! Nu är det våra bästa år på tv:n.. Undrar vad dom tjänar?
Jag ska sluta skriva nu, ska lära mig lite manus tror jag! Det är en bra grej.

Tata!!

stavfel...


Tro inte att jag inte ser alla mina stavfel... Jag är väl medveten om mitt slarv. Orkar aldrig dubbelkolla, skyller på mitt dåliga tålamod...

Hurra hurra!


Hurra hurra till den bästa 26-åringen i manna minne!! Anna-lill, hoppas du får en oöverträfflig dag idag. Eller rättare sagt en lugn, skön och kurrerande dag i bingen, och en alldeles grym kväll! Hade gärna hängt på. Ett annat år kanske? haha.

image11




Det är påsk. Alldeles för tidigt. Och det är en jäkla massa snö ute. Helt fel!
Är det så att vintern är på intåg? Bevare mig väl, det går inte för sig.
Jag ska ju snart repa utomhus åtta timmar per dag... Så fort solen skiner känner jag mig grymt pepp på ALV, men dom häringa dagarna..inte lika pepp. Men det är väl inte så konstigt?
Hm.. påsk. Jag hade gärnat firat påsk med min familj och släkt. Med min fina mormor.. Saknar dom, och tänker på dom.
Känns lite ensamt här i Gbg..ingen att fira påsk med..medans alla vänner är hos de sina och myser. Buhu.. Men det kanske är nyttigt för mig. Ska kidnappa Erika på lördagkväll och äta lite ägg och kyckligar (som Erika sa). Man borde ta med en flarra sprit och nubba järnet. Undrar om systemet är öppet?

Förövrigt har jag införskaffat en kaffebryggare efter att ha tappat min snygga bodum-bryggare så det sprack. Va upprörd som få över detta, men det börjar släppa så smått... Min nya kaffebryggare tar allt fokus här i min skrubb på 17 kvadrat, en bodum gjorde sig bättre... Men allt har sin tid, bodum-bryggare sin, och vanlig bryggare sin.

Tata!

I en annan del av köping


Är just hemkommen från en kväll fylld med ett "I en annan del av Köping-race" med ett gott gäng ALV:are.
Ett sånt otroligt underbart program det är!! Först typ 10 avsnitt, sen ner till korv-mojjen för att handla falafel, sen fort hem med maten för att bänka sig i soffan för 10 avsnitt till typ.
Mycket underhållande. Dom är så härliga, jag blir helt varm om hjärtat. Jsg vill bara ha mer och mer och mer!
Hoppas jag drömmer om Tobbe i natt och får höra en massa svordomar..

Annars har jag nästan återhämtat mig från min jetlag. En jetlag utan dess like. Du gode moses.
Jag tog ut mig i helgen på kollationeringen, blev uppspelt som ett barn och skulle vara överallt och med på allt, så i måndags när jag vaknade så hade jag den värsta jävliga baksmällan i mitt liv. Utan att ha druckit något i huvudtaget. Jag har aldig varit så dålig utan att "vara sjuk" so to speak. Jag fick inte i mig nån mat i helgen för jag va så övertrött, och i måndagsmorse så va jag så skakig att jag inte kunde hålla i vattenglaset. ingen mat hade jag hemma heller, så jag gick i snigelfart på mycket skakiga ben till närmsta café, (ligger nära nära), tvingade i mig ett glas juice o en fralla, sen blev det värre! Jag trodde jag skulle behöva beställa taxi hem, fast det är 200 meter. Men jag tog mig hem, seger! Sen fick jag frossa och somnade, när jag vaknade några timmar senare, så sprutade tårarna i nån timme, sen började det vända. O nu tisdagkväll, är jag så gott som återställd, en vecka sen jag landade med det däringa primera air-flyget! =)

Det finns så mycket som borde skrivas om, men detta är inte rätt forum. Det får min riktiga dagbok ta. O mina vänner. Dom är jag mycket glad över!

En sak till! Grattis Anna!!! Till dina fina sprillans nya lille pojk!! hoppas jag hinner att träffa honom innan ALV tar mitt liv i besittning!

Tata!

Thailand, flygplan, kollationering


Tillbaka! Tillbaka från 35 graders värme, till ett ruskigt sverige! Jag har haft det riktigt bra och härligt, min kropp längtar tillbaks till solen..sitter i mössa och raggsockor nu.. Men ändå, borta bra, men hemma bäst.
Det är ju rätt skönt att känna så!
Jag har badat, solat, (lite mindre än väntat, för man pallar inte så många timmar per dag, kroppen blir helt slut..), sen har jag ätit massa god frukt varje dag, och kompenserat med duktigt mycket chips med, (får inte bli nyttig, det vore ju hemskt..), ätit massa god Pad Thai, shoppat lite kläder för en löjligt liten summa pengar, underbart!
Nåt som inte va lika skönt va den förbannade flygresan, snälla Primera Air, lägg ner ert flygbolag och gör alla en Stooor tjänst! hemresan var värst, 13 timmar, en mellanlandning i Dubai, en timme, där man INTE fick gå ut från planet! Man fick inte ens knäppa loss bältet och ställa sig upp! "Vi ska byta kabin-personal, och städa planet, ni får inte ställa er upp för då är ni i vägen, och toaletterna låser vi tills vi är i luften igen" What?
Då hade vi flygit i över sex timmar och alla trodde man skulle få en bensträckare.. Åh, jag va så sur. Hade gått upp kl 4 på morgonen, åkt genom djungeln i tre timmar, väntat på flygplatsen 4 timmar..och maten va bara ris och tomatkross för oss stackars veggisar. Sen lyfte vi, fick mat igen, ris och tomatkross, (då hade jag ätit ris i två veckor och sneglade avundsjukt på syrrans klyftpotatis), en jäkla massa timmar till, sen kom vi hem till Arlanda! Obeskrivligt skönt.
Hela Östbloms va helt slut, och bilfärden hem satt vi mest och sa elaka saker till varandra och klagade på bilkörningen.. Sen kom vi hem, mitt i natten, och vi alla satt och tryckte i oss skogaholmare och hushållsost och blev människor igen!
Men det va värt det, har haft två fina veckor, umgåtts mest min fina syrra, det va gött.

Nu sitter jag i mitt fönster igen, kaffe bredvid mig. Ska snart knalla till sats och träna lite yoga, sen shoppa lite, sen blir det kollationering i Vimmerby. Blir intressant. På många sätt! Jag ska bo med Erika i en lite röd stuga, det blir trevligt. =)

Bilder kommer sen..både mumin, och Thailand! Måste samla tålamod först...min dator är slö som få.

Tata!

RSS 2.0